Начало Новини Актуално Големи разпродажби в Mall Galleria Стара Загора

Големи разпродажби в Mall Galleria Стара Загора

Актуално

Големи разпродажби цени Mall Galleria Стара ЗагораОт началото на януари има големи разпродажби в магазините в Mall Galleria Стара Загора - от 10 до 70% на почти всички предлагани стоки. При някои от тях има и допълнителни бонуси. Впечатляващи са офертите на Sport City, например, тениска на Guess за 53 лева или обувки на Lacoste за 135 лева.

Почитателите на Puma, в очакване на новата колекция, могат да си подарят артикул с 25% бонус в цената или да избират от невероятните предложения за зимни обувки на MERRELL.

Изкушението LЕVI’S предлага маркови дънки само за 70 лева. С отстъпки от 20 лева в цената са и част от предложенията в новата колекция. До 9 февруари зимните предложения от колекцията на LЕVI’S се предлагат с намаление от 20 до 50% на голяма част от артикулите. Минус 200 в цената се предлага за дамските боти на CATE GRAY в HUMANIС. Дамите могат да си подарят удобни боти само за 39,95 лева при редовна цена от 239,95 лева. Или 99,95 лева за ботуши на FRAICHE.

HUMANIС предлага и изкушаваща разпродажба на минус 50% на боти, обувки, ботуши чанти, шапки, шалове. Предложението важи за артикулите с червени етикети, до изчерпване на количествата. Артикулите на Adidas, NIKE и PUMA са с намаление в цените от 10 до 40 лева.

Zara е името на друго изкушение в Mall Galleria Стара Загора през януари. 150 лева за марково кожено яке и маркова вратовръзка за 20 лева са само щрих от поредица възможности. Още по-примамливи са намаленията в Zarа baby - дънки, панталони за 19,9 лева, тениски за 12,99 лева. До 50% намаление се предлага колекцията на друга утвърдена марка Junona. Alba Luna ви предлага стилни и уникални чанти на Armani за 300 лева и ботуши само за 476 лева. Класните марки за уважаващите се джентълмени и дами - Teodor, ЕВИЗА, Стилна жена и Andrews са с изкушаващите до 50% за най- доброто от най- доброто.

В NIKE очакват професионалистите в пазаруването заради оферти от: 132,30 лева за професионални непромокаеми дамски обувки за бягане или 188 лева за мъжкия вариант. Марково яке за 175,20 лева е друго предложение в колекцията.

С намаления от 10 до 50% посрещат клиентите си в Mall Galleria Albeli ,Totally Erected Store, REZERVED, Deichmann и Pull&bear.

 

 

Още новини