Начало Новини Актуално Героите от Cartoon Network ще забавляват децата в Park Mall в Стара Загора

Героите от Cartoon Network ще забавляват децата в Park Mall в Стара Загора

Актуално

деца, Cartoon NetworkГероите от Cartoon Network Бакугани, Чаудър, Бен 10 и др. очакват за снимки и игри децата на Стара Загора на 22 септември 2010 г.. Празникът ще започне в 12 часа, в централен форум в Park Mall - Стара Загора, съобщиха от търговския център. Надуваеми съоръжения за игри като земно бънджи, бой с въглавници и други ще забавляват дацата. За всички ще има подаръци и списания от любимия детски канал Cartoon Network.

Милуш СамуиловИма и още една изненада за почитателите на детския сериал H20. На 9 октомври от 12.00 часа списанието ще гостува с модно шоу за русалки, в което участниците ще са от публиката. Четири късметлийки ще имат шанса да станат новите лица на списанието. Разбира се, за всички ще има много подаръци от русалките.
Park Mall в Стара Загора ще отбележи 2-ия си рожден ден на 31 октомври с много щури изненади, съобщи новият управител Милуш Самуилов. Той подчерта, че известни български марки като Чиполино и Ролман имат свои магазини на голяма търговска площ в Park Mall и се представят успешно на пазара. В момента търговският център е зает 95% и мениджмънтът води гъвкава политика на партньорство с всеки наемател.
През последните месеци е изградена зона за забавления с билярдни маси, електронни игри, джаги и детски кът.

Park Mall - Стара Загора

Park Mall

 

* * *

Cartoon Network стартира своя нов уебсайт на български www.CartoonNetwork.bg. Сайтът на Cartoon Network, който е локализиран и лесен за навигация, е първият международен интерактивен уебсайт за деца на български. Децата могат да гледат видеоклипове, да участват в състезания, да играят – това са само част от забавленията за малчуганите онлайн.

Още новини