Начало Новини Актуално ГЕРБ - Стара Загора поиска от кмета Светлин Танчев да обясни за отпуската си

ГЕРБ - Стара Загора поиска от кмета Светлин Танчев да обясни за отпуската си

Актуално

Заедно с новото общинско ръководство на ГЕРБ в Стара Загора провеждаме интензивни срещи с хората от всички населени места, както бяхме обещали, заяви областният координатор на управляващата десноцентристка сила и депутат от Стара Загора Живко Тодоров.

„Искаме да чуем какво избирателите мислят за управлението на общината, а и ние да се ориентираме“, добави той.
Като основен проблем пред ръководството на ГЕРБ хората са отбелязали, че няма диалог с кмета проф. Светлин Танчев, той обявява рядко приемни дни и няма срещи с "очи в очи" с тях. "А и с оглед на обещанието ни за открито управление основен негатив носи и поставянето на специален пропускателен режим към кабинета на секретаря на кмета, което също прави впечатление", отбеляза още Живко Тодоров.
От ГЕРБ събрали и положителни отзиви за поправена инфраструктура и успешно реализирани проекти по европейски програми. Други избиратели пък имат претенции за повече - на този етап трупаме разнопосочни мнения, поясни младият депутат.
Доста негативно впечатление не само за хората, но и за представителите на ГЕРБ, правело отсъствието на кмета от бялата сграда на бул. "Цар Симеон Велики" №  107 през последните месеци. "Това, доколкото разбирам, ще продължи до края на октомври - с официално пуснат отпуск, а сега трябва да се формира бюджетът за догодина, времето е много важно, пък и има финансова криза, общината се нуждае от своя мениджър", категоричен бе Живко Тодоров.
Смятаме да го поканим като партийно ръководство, да си изясним позициите, добави той. Срещата вероятно щяла да се осъществи до края на октомври.
Партия ГЕРБ носи основната отговорност за управлението, ние искаме да дадем определени отговори пред обществеността, мотивира желанието за среща с градската управа депутатът.

Информация: вестник Новината

Още новини