Начало Новини Актуално ГЕРБ ще кани общинската администрация на Стара Загора на отчет

ГЕРБ ще кани общинската администрация на Стара Загора на отчет

Актуално

В най-скоро време общинската организация на ГЕРБ ще покани на свое заседание ръководството на Община Стара Загора, за да го запознае с оценката на гражданите за трите години, през които партията е начело на града на липите.

Това съобщи председателят на общинската организация на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов.
Политикът допълни, че на такъв отчет вече са били викани директорът на Областна служба "Земеделие" Ана Петкова, директорът на РВМС д-р Генади Ганчев и други ръководители на държавни и общински служби, които са членове на управляващата партия.

"Целта на тези срещи беше да се види до каква степен тези административни и стопански ръководители изпълняват политиката на реформи, която нашата партия е начертала и с обещание за която дойде на власт", уточни Христов.
Според него среща с ръководството на Община Стара Загора се налагала и за това да бъде то запознато с мнението на гражданството за него. Христов заяви, че номинирането на бъдещите кандидатури на партията за местните избори догодина ще зависи много от това мнение.
"Ръководството на общинската организация на ГЕРБ се среща непрекъснато в най-непринудена обстановка със старозагорските граждани по различни, най-наболели проблеми на града", сподели общинският лидер. По неговите думи старозагорци се отнасяли много добронамерено към ръководството на общинската администрация, но имало и свое мнение по редица въпроси, засягащи бъдещето на града.
"Всичко това става в рамките на неофициално допитване до жителите на Стара Загора, но то е особено важно за нас, тъй като именно то е барометърът за нашите успехи или неуспехи на политическия тепих", обобщи Емил Христов.

Информация: вестник Старозагорски новини

Още новини