Начало Новини Актуално ГЕРБ пита избирателите кое е важно за тях

ГЕРБ пита избирателите кое е важно за тях

Актуално

КАЖИ КОЕ Е ВАЖНО ЗА ТЕБ! e насловът на кампанията, която ПП ГЕРБ - Стара Загора, ще стартира на 1 септември. До 16 септември на четири ключови места в града ще бъде разположена мобилна шатра. В нея всеки гражданин ще има възможността да отправи своите предложения за развитието на общината през следващите четири години, за приоритетите в работата на Общинския съвет и на общинската администрация.

В шатрата всеки ще може да разговаря с кандидата за кмет на Стара Загора от ПП ГЕРБ Живко Тодоров, общински съветници и членове на ръководството на партията.
Всички направени предложения ще бъдат обобщени до началото на предизборната кампания за местните избори - 23 септември, а най-добрите ще бъдат включени в програмата за управление на ПП ГЕРБ в община Стара Загора, пише вестник Старозагорски новини.
От 1 до 7 септември мобилната шатра ще бъде разположена в югоизточния ъгъл на парк "Пети октомври", от 8 до 10 септември - пред сградата на "Булбанк", до парк Алана, от 11 до 14 септември - срещу спирката на тролейбусното обръщало в кв. "Железник", а на 15 и 16 септември - на автобусната спирка на "Билла" в кв. "Казански".

Още новини