Начало Новини Актуално ГЕРБ - Казанлък: Никой в партията не е над закона

ГЕРБ - Казанлък: Никой в партията не е над закона

Актуално

Полицейската операция Пластиките е поредното доказателство, че никой в партията не е "над закона" и за престъпни действия няма политически чадър над никого. Това се заявява в разпространеното становище от Общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Казанлък.

Сред десетте задържани в проведената в средата на миналата седмица операция бе и доскорошният организационен секретар на партията в Казанлък Йоан Вълканов.
В документа се казва също, че Общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Казанлък отдавна се е разграничило ясно от Вълканов, който от четвъртък с решение на Изпълнителната комисия на партията в София е с прекратено членство в ГЕРБ, информира вестник Старозагорски новини.

В становището на ГЕРБ - Казанлък, се изразява пълна подкрепа за работата на териториалните звена "Борба с организираната престъпност" - Стара Загора и Хасково, сектор "Противодействие на икономическата престъпност" при ОД МВР - Стара Загора, Районно управление "Полиция" - Казанлък, и ОД МВР - Пловдив във връзка с осъществената специализирана полицейска операция "Пластиките".
За жителите на Казанлък и района задържаният Вълканов е известен не само с партийното си минало и активност, но и с това, че е съдържател на няколко градски казина. Миналата година, по време на кампанията за парламентарни избори, той бе най-активният сред членовете на ГЕРБ, който на практика организира и изнесе кампанията на гърба си. Малко преди това Вълканов купи специално апартамент в идеалния център на града, който използва за електронно агитационно предизборно пано.
През май тази година Йоан Вълканов бе сред номинираните за лидер на ГЕРБ - Казанлък.

Още новини