Начало Новини Актуално Георги Пецев, управител на Нерон ООД: Вече мога да си позволя да подбирам клиентите

Георги Пецев, управител на Нерон ООД: Вече мога да си позволя да подбирам клиентите

Актуално

Нерон строителство Георги Пецев

Георги Пецев е бивш спортист. Преди години младият мъж (сега е на 34 години, женен, с дъщеричка на 2 г. и два месеца) създава с приятели отбор за футбол на малки вратички Нерон. Когато през 2004 г. търси име за фирмата си, се сеща за името на отбора.

До 2004 г. работих в строителния сектор, но грубо строителство, в Италия. Там разбрах, че НА ПАЗАРА ВИНАГИ ОСТАВА ТОЗИ, КОЙТО ПРЕДЛАГА ВИСОКО КАЧЕСТВО. Ниското качество на услугите минава конюнктурно и е възможно само за кратко. Клиентите твърде скоро разбират, че спестявайки малка сума от материали и работа, плащат двойно и тройно за скорошни ремонти, разказва пред вестник Национална бизнес поща Георги Пецев.
НЕРОН НЕ РАБОТИ НА СВРЪХНИСКИ ЦЕНИ, НЕ РАБОТИ И НА НЕИЗГОДНИ ЗА КЛИЕНТА ЦЕНИ. Предлагаме наистина много високо качество и се стремим да оставяме след себе си красив продукт, казва той.

Принципът очевидно е добър, след като Нерон винаги са имали работа не само в активния сезон, но и през зимата, дори в годините на криза. Бизнес успех носи и максималното разгръщане на ветрилото на услуги - ОТ КЬРТЕНЕ, СЪБАРЯНЕ И УДАРНO-ПРOБИВНИ РАБОТИ, ДО БОЯДИСВАНЕ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ И КЪЩИ. В последните етапи задължително се работи с дизайнер. Стават чудесни неща и клиентите ценят високо труда ни. С повечето от тях буквално се сприятеляваме на професионална основа. Все повече са тези, които ни гласуват абсолютно доверие, включително за избора на материали, създаване на интериора в жилищата, подбора на мебели и дори на осветителни тела, разказва Георги Пецев. Това му дава възможност вече да подбира клиентите си. Предпочитанията му са насочени към хора, които могат да си позволят и искат да направят нещо наистина красиво. Често клиенти, на които бригадата на Нерон е стегнала апартамента, ПОВЕРЯВАТ НА ФИРМАТА И ИЗВЪНГРАДСКИТЕ СИ ИМОТИ.

Хит са имотите на Старозагорските минерални бани. 60% от основните майстори работят с г-н Пецев още от Италия. Некачествена работна ръка не ползвам, отсича той. Интересно е, че големите строежи не са изгодни - цената обикновено е по-ниска, инвеститорите в големи обекти са далеч по-неизрядни, а и творческият момент за самите нас е твърде ограничен, смята предприемачът и насочва цялото си майсторство и усилие към ценителите.

 

Още новини