Начало Новини Актуално Генералният секретар на EURACOAL посети Мини Марица изток ЕАД

Генералният секретар на EURACOAL посети Мини Марица изток ЕАД

Актуално
Мини Марица изток

Генералният секретар на Европейската асоциацията за въглища и лигнити EURACOAL Брайън Рикетс беше на официално посещение в Мини Марица изток. Изпълнителният директор Тодор Тодоров запозна госта с дейността на компанията и с нейните основни характеристики, и представи управленската философия на дружеството за постигане на положителни резултати.

Брайън Рикетс каза в заключение, че е изключително впечатлен от стила и резултатите в Мини Марица изток и постави компанията до най-големите германски фирми в бранша. В рамките на своето първо посещение като Генерален секретар на EURACOAL той остана удовлетворен от публичната визия на мините – един от влиятелните членове на Асоциацията за въглища и лигнити в Европа, съобщиха от пресцентъра на Мини Марица изток.
Следобедната програма на госта беше отредена за посещение на работни площадки. Той разгледа с интерес добивните дейности, работните бордове и тежкото минно оборудване в рудник Трояново 3. Г-н Рикетс сподели, че е останал запленен от картината на минната панорама и от суровата красота на пейзажа. Допълнителен щрих в тази панорама придават и рекултивираните терени, допълни той.

Тодор Михайлов

Още новини