Начало Галерия / Видео Търговско-промишлена палата - Стара Загора подписа международни споразумения по време на Икономически форум в Чирпан

Търговско-промишлена палата - Стара Загора подписа международни споразумения по време на Икономически форум в Чирпан

Делегации от турския град Текирдаг, беларуския Брест и сръбския Ниш взеха участие в първия икономически международен форум, организиран в Чирпан от Общината. Събитието се състои в навечерието на празника на града. Първият икономически форум в Чирпан цели да обедени инициативи и ресурси на общините, с които Чирпан е подписал споразумения за сътрудничество в няколко направления - икономика, търговия, култура, образование и туризъм.

Форумът се организира със съдействието на Търговско-промишлената палата в Стара Загора.

Освен домакините и международните партньори презентации направиха председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и председателят на Палатата в Стара Загора Олег Стоилов.

ТПП - Стара Загора подписа договор за сътрудничество с Регионалното обществено сдружение на област Брест (Беларус) Съюз на предприемачите, работодателите и занаятчиите

Проведе се и работна среща с делегацията от Турция, която завърши с подписване на договор за съвместни дейности между Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Палатата в Текирдаг.