Начало Новини Актуално Galleria Stara Zagora отваря врати на 11 ноември в 11,00 часа

Galleria Stara Zagora отваря врати на 11 ноември в 11,00 часа

Актуално

Галерия Стара Загора

Новият търговски център в Стара Загора – Galleria Stara Zagora (Галерия Стара Загора) ще отвори врати за посетители на 11 ноември в 11,00 часа. Освен с обширната гама от световни марки и вериги магазини, старозагорци ще бъдат изненадани и с четиридневни тържества, които ще продължат до 14 ноември.

Димитър Рачков и колегите му от комедийното телевизионно шоу Пълна лудница, Миро и неговият балет, Анелия, ДесиСлава, Софи Маринова и Устата ще бъдат част от грандиозното шоу. Организаторите са предвидили забавления и за най-малките. В деня на откриването малчуганите ще танцуват и играят с Галерия Тон Бонбон, а през останалите три дни на чествания ще имат възможността да гледат любими постановки на Държавния куклен театър, съобщиха от пресцентъра на търговския център.
Galleria Stara Zagora е разположен в един от най-хубавите и леснодостъпни централни райони на града. С търговска площ от 25 000 квадратни метра новият търговски център ще посрещне своите посетители с много ценово достъпни международни и местни магазини. Сред тях са ключовите марки Zara, Bershka, New Yorker, Deichmann, Drogerie Markt, Sprider, Nike, McCafé & McDonald’s, Teхномаркет, Kenvelo, Fox, Paolo Botticelli и други.

Galleria Stara Zagora ще отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти със своите 800 паркоместа и магазини и заведения на 4 нива, сред които кино със седем зали, кафенета, вериги за бързо хранене, детски кът, парти център и зона за компютърни игри. В допълнение, до началото на следващата година международна верига фитнес центрове ще отвори врати в новия мол.
Новият бранд на Mercator – хипермаркетът Roda - разположен на ниво сутерен, ще предложи голямо разнообразие от качествени местни и чужди продукти на много изгодни цени, многобройни предимства за потребителите и професионално обслужване.

Galleria Stara Zagora е част от международна верига търговски комплекси, разработена и управлявана от GTC S.A.. Молът в Стара Загора ще бъде първият открит от GTC в България. Следващите проекти от едноименната верига са Galleria Burgas и Galleria Varna, чието откриване е насрочено за 2012 г.

GTC Bulgaria е 100% дъщерно дружество на Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.), един от най- големите инвеститори в Централна и Източна Европа. Компанията стъпва на българския пазар с три проекта за търговски комплекси GALLERIA, част от едноименната международна верига: Galleria Stara Zagora, Galleria Burgas и Galleria Varna.

Още новини