Начало Новини Актуално Галена Недкова оглави Офиса на НАП в Стара Загора

Галена Недкова оглави Офиса на НАП в Стара Загора

Актуално

Галена НедковаТериториалният директор на НАП Пловдив, Венелин Найденов представи днес новият изпълняващ длъжността директор на офис за обслужване в Стара Загора - г-жа Галена Недкова. Очакванията ни са да бъдете добър лидер на екип, в което не се и съмняваме. Авторитет и уважение се печелят с професионализъм и компетентност., бяха част думите на г-н Найденов.

Г-жа Галена Недкова поема поста от днес, 9 октомври, от г-н Георги Йорданов, чиято трудова биография приключи достойно в НАП.

Новият изпълняващ длъжността директор на офиса в града на липите работи от 26 години в системата на данъчната администрация. Завършила е УНСС - София, специалност икономика на промишлеността.

Специализирала е в областта на публичната администрация и управлението: Управление на администрацията,Организация на административната дейност и процеси и Европейска административна практика, сертифициран оценител по модела за организационно съвършенство EFQM.

Експерт с дългогодишен опит в ревизионната дейност, търсен съветник и колега, доказан специалист с неоспорим авторитет, спечелила доверието на екипите, с които работи.

Още новини