Начало Новини Актуално Футболистите на Берое се събраха за първа тренировка

Футболистите на Берое се събраха за първа тренировка

Актуално

Футболистите на Берое излязоха в неделя за първата си тренировка от зимната подготовка. Играчите проведоха съвсем леко занимание под аплодисментите на стотина премръзнали фенове по трибуните, които създадоха новогодишна атмосфера с десетки пиратки и димки. На заниманието се появиха новите попълнения: Димитър Везалов, Дюдоне Овона, Елиас Алвеш да Силва, Давид Каядо с и Ричард Еромоигбе.

От "Берое" пък бяха освободени Диан Генчев, който премина в "Несебър", Петър Костадинов, който ще започне работа в клуба като треньор на подрастващи, Владислав Златинов, който премина в "Славия", Евгени Йорданов, Янко Вълканов, Мирослав Радев и Славен Станкович.
В понеделник и вторник беройци ще преминат медицински тестове, а до събота ще се готвят в Стара Загора. На 14 януари заралии заминават за първия си тренировъчен лагер в турския курорт Алания. Там футболистите на "Берое" ще останат до 27 януари. На турска земя възпитаниците на Илиан Илиев ще изиграят 2 контроли. Първата ще е на 24 януари срещу "Нефтчи" (Баку, Азербайджан), а три дни по-късно, е последния си ден от лагера "Берое" ще срещне "Заглебие" (Любин, Полша).
След лагера в южната ни съседка старозагорци се прибират под Аязмото и на 1 февруари ще посрещнат "Сливен 2000" в първата си контрола на родна земя. След мача отборът заминава за Варна, за да участва в турнира "Албена Каварна Къп 2011". "Зелено-белите" са в една група с "Монтана 1921", "Спортист" (Своге) и румънски или македонски тим.
След турнира, който приключва на 11 февруари, беройци ще се тренират в Стара Загора и ще изиграят контрола на 18 февруари като домакин на "Нефтохимик 1986" (Бургас).

Информация: вестник Новината

Още новини