Начало Новини Актуално Форум за професионална ориентация Какъв да стана, когато порасна

Форум за професионална ориентация Какъв да стана, когато порасна

Актуално

Първото издание на Форум за професионална ориентация Какъв да стана, когато порасна ще се проведе на 25 март 2023 година, от 10.00 до 18.00 часа, в Sofia Ring Mall.

Инициативата е насочена към ученици от 7-ми до 12-ти клас, както и към техните родители и учители и всички, които търсят ново начало и нова професия.

Целта на форума е да запознае аудиторията с различни професии, упражнявани от жени, с техните особености, необходими знания и умения за практикуването им и възможностите за реализация; да ориентира младите хора в личния им избор за развитие, да ги срещне лице в лице с професионалисти от различни сфери и да ги мотивира да живеят и да се реализират успешно в България.

С участието си Вие ще допринесете за създаването на по-добра бизнес среда и качествени професионалисти.

Събитието се организира от Фондация ЗА добрите примери в бизнеса и Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции (СОАПИ) и се провежда с институционалната подкрепа на Министерство на образованието и науката /МОН/, Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО), Агенцията по заетостта и Столична община.

Партньори на форума са: Менторите БГ, Проект Дуално обучение в България/GODUAL и др.

Форума подкрепят и известни личности, които ще застанат зад Щанда на славата, за да се срещнат с аудиторията и представят Професия Звезда.

Събитието ще бъде популяризирано чрез пресконференция, онлайн и медийна кампания.

 

Условия за участие:

Участие във форума могат да вземат жени от различни бизнес области и с различни професии.

По време на форума участниците не са в конкуренция по между си. Всяка професия ще бъде представена с един единствен щанд и участник. Правото за участие е на първия потвърдил. За потвърдено се счита участие, което е потвърдено от организаторите и заплатено от участника.

Срок за заявяване на участие: 9 март 2023 г.

Участниците се ангажират да бъдат отговорни и да се съобразят с предварителните изисквания за представяне на професиите. Всеки получил потвърждение за участие от организаторите ще получи и формуляр за представяне на професията.

Събитието дава възможност за два вида участие:

Участие с щанд, на който да представите своята професия и индиректно своя бизнес и компания

600 лв.

Участие с щанд и презентация до 20 минути, с които да представите своята професия и индиректно своя бизнес и компания

900 лв.

Станете спонсор

Спонсор /участие в събитието с щанд, презентация, лого на всички материали, анонсиращи събитието, участие в официалното откриване и пресконференция за събитието/ 3 000 лв.

2. Генерален спонсор /участие в събитието с щанд, презентация, лого на всички материали, свързани със събитието преди и след провеждането му, брандиране на залата за презентации, обявяване като генерален спонсор на събитието, участие в официалното откриване и пресконференция за събитието/ 5 000 лв.

Защо да участвате?

За да популяризирате своята професия и своя бизнес пред широка аудиторияДа откриете хората, които търсите за своята компания и екипЗа да създадете нови контакти и намерите нови възможности

Каква е добавената стойност?

С участието си във форума Вие не само представяте своята професия, а доказвате отговорността си към бъдещето на България, правите още една крачка към изграждането на по-добри, знаещи и можещи личности, които да продължат и да надградят създаденото от вас, оставайки тук, в България.

Фондация ЗА добрите примери в бизнеса

Адрес: гр. София, п.к. 1000, район Оборище, ул. Сердика 12, вх.В, ет.3, ап.24

БУЛСТАТ 207123655

BG97FINV91501017652152

 

Контакти:

За информация за събитието:

София Дамянова, +359888725700

За заявка за участие:

Пламена Събева, координатор +359885156283 sabeva.plamena@gmail.com

Още новини