Начало Новини Актуално Форум на тема киберсигурност и фалшиви новини с участието на еврокомисар Мария Габриел ще се проведе в Стара Загора

Форум на тема киберсигурност и фалшиви новини с участието на еврокомисар Мария Габриел ще се проведе в Стара Загора

Актуално

Форум на тема киберсигурност и фалшиви новиниФорум на тема киберсигурност и фалшиви новини ще се проведе на 12 апрел в Стара Загора, в зала „П. Р. Славейков“ на Община Стара Загора 12 април 2019 г. от 10 часа. В работата на форума ще участва Мария Габриел - еврокомисар по цифрова икономика и цифрово общество. Тя ще говори по темата: Киберсигурност, фалшиви новини, защита на данните: предизвикателства в контекст на европейските избори.

Проф. д-р Живка Овчарова, директор на Изследователския институт по информатика на Технологичен институт - Карлсруе и ръководител на Института по информациоен мениждмънт в инжерството на КИТ ще запознае присъстващите с темата: Технологиите на века. Виртуалната реалност в реалния свят. Перспективи за развитие на технологичния сектор в региона.

Фалшиви новини - генезис на парадоксите в социалните мрежи е друга тема от форума в Стара Загора. Предвидена е също и дискусия по темата.

Можете да потвърдите участието си във форума чрез имейл до адрес office@chambersz.com или с обаждане на телефоните на Търговско-промишлена палата - Стара Загора 42/ 626297, 626033 до 04.04.2019 г.

Още новини