Начало Новини Актуално Food&Drinks e-EXPO трето онлайн търговско изложение 20.05.2015 – 24.05.2015

Food&Drinks e-EXPO трето онлайн търговско изложение 20.05.2015 – 24.05.2015

Актуално

e f tnFood&Drinks e-EXPO е третото онлайн търговско изложение, организирано по проект e-F+TN, финансирано по програма Черноморски басейн 2007 – 2013. Онлайн събитието е безплатно и цели повишаване на европейските и международни търговски и бизнес връзки на предприятията от Черноморския регион. Може ли да има полза от участието Ви в нашето събитие?

ДА ако представлявате предприятие или сте професионалисти с бизнес интерес в сферата на храни и напитки в Черноморския басейн.

 

Описание

Изложители

Посетители

Food&Drinks e-EXPO е третото онлайн търговско изложение, организирано по проект e-F+TN. Можете да се   свържете с нас в интернет или да посетите международното изложение “Food&Drinks”, Кишинев, Молдова на щанда на Търговско – промишлена палата на Република Молдова.

Обогатете профила на Вашата компания. Представете   вашите продукти и услуги и разширете базата си данни с клиенти, както и   Вашите бизнес-партньорства!

Food&Drinks e-EXPO домакинства над 50 внимателно подбрани предприятия, предлагащи   продукти от секторите на храни и напитки.

Благодарение на технологията на платформата Вие можете да посетите нашата виртуална изложбена зала в интернет директно от вашия компютър. Можете да се разходите около виртуалните щандове, представящи повече от 50 внимателно подбрани предприятия. Можете да разгледате техните продукти и услуги. Може да размените бизнес информация, да комуникирате с чат или видео-конференция с представители на изложителите, към които проявявате интерес.

Можете дори да осъществите контакт с организаторите и да изискате участие, като изложители в наши бъдещи събития.

Сектори на изложението и категории:  

           
Алкохолни напитки, Производство на вино

Брашна и зърнени продукти

Хлебопроизводство

Свежи плодове и зеленчуци

Бира

Замразени продукти

Напитки: чай, кафе, какао

Мед и пчелни продукти

Зърнена закуски

Сокове

Консервирани храни, плодове и зеленчуци

Кетчупи, сосове, овкусители и подправки

Сладкарски и захарни изделия

Месо, месни продукти, месни консерви

Млечни продукти   и сирена

Минерална вода

Деликатеси

Растителни мазнини, олио, зехтин

Диетични храни – здравословно хранене

Готови храни

Сушени плодове и ядки

Безалкохолни напитки

 Екологични продукти

Други

 Риби и морски дарове

 

 

Вашите бизнес сделки могат да стартират с няколко с няколко клика. От 20 до 24 май Вие можете да присъствате като посетител на нашето изложение!

Също можете да посетите нашият реален щанд по време на Международен панаир Food&Drinks Кишинев, Молдова между 20 до 24 май 2015г.

Разберете повече за виртуалните панаири тук.

Изложители

Можете да стартирате с нулеви разходи! Само от Вашето бюро с надеждна интернет връзка, без нужда да правите разходи за пътувания и физически срещи с хора, спестявайки време и пари. Нашата технология не замества уникалността и важността на физическия контакт. Въпреки това ние основателно твърдим, че предлагаме възможност за предприятията и професионалистите да осъществят лесно първоначалните си контакти и пазарни проучвания, полагайки основи за нови бизнес сътрудничества!

Готови ли сте да проучите нови бизнес възможности и да срещнете нови партньори? Грабнете възможността да изложите Вашите продукти и услуги на нашите събития!

Посетители

Food&Drinks e-EXPO ще домакинства над 50 внимателно подбрани предприятия, предлагащи, оборудване, технологии и свързани услуги в сектори селско стопанство и ХВП.

Можете да посетите техните виртуални щандове безплатно. Нашата система ще Ви позволи да навигирате в залата на изложението.

Все пак ако желаете да извлечете максимума от нашето събитие трябва да се регистрирате безплатно и да общувате с представители на нашите изложители. Можете да разменяте визитни картички, да изпращате електронни писма, да чатите или да уредите среща(видео – конференция) в мрежовата зона на събитието.

За участие - Информационна карта

 

Виртуален търговски панаир по проект e-F+TN
Food&Drinks e-EXPO
Онлайн сътрудничество – реално изложение за представяне
на храни и напитки за компании от Черноморския басейн

20.05.2015 – 24.05.2015

Организатори:
Търговско – промишлена палата на Република Молдова
e-F+TN партньорски консорциум
Посетете http://food-drinks2015.virtualfairs.eu/

 

 

 

Още новини