Начало Новини Актуално ФК Берое: Отборът не е пред разпадане и фалит

ФК Берое: Отборът не е пред разпадане и фалит

Актуално

Във връзка със сериозния интерес, който предизвика у феновете и футболната общественост вчерашната пресконференция на ръководството и играчите на Берое, от клуба изрично подчертават, че ситуацията далеч не е толкова трагична и отборът не е пред разпадане и фалит, каквито информации се появиха днес из медиите, съобщиха от пресцентъра на футболния клуб.

Молбата и призивът за финансова подкрепа беше отравен към бизнеса в Стара Загора с цел възможност за развитие и подобряване класата, което от своя страна да осигури шанс за достойно представяне в Лига Европа. Нека вярната ни публика е спокойна: Берое го има и ще продължи да го има и през новото първенство. Наясно сме, че тежката икономическа криза оказва своето негативно влияние, но в името на каузата Берое, няма да се откажем и ще продължим да правим всичко по силите си за доброто бъдеще на отбора, категорични са от ръководството на Берое. Освен това от клубната управа припомнят, че преговори с евентуални нови собственици и инвеститори могат да водят само и единствено членовете на УС на Клуба на ветераните на Берое, които притежават 99,9% от акциите и са реалните собственици на отбора.

 

* * *

Във връзка със сериозния интерес, който предизвика у феновете и футболната общественост вчерашната пресконференция на ръководството и играчите на Берое, от клуба изрично подчертават, че ситуацията далеч не е толкова трагична и отборът не е пред разпадане и фалит, каквито информации се появиха днес из медиите. Молбата и призивът за финансова подкрепа беше отравен към бизнеса в Стара Загора с цел възможност за развитие и подобряване класата, което от своя страна да осигури шанс за достойно представяне в Лига Европа. ″Нека вярната ни публика е спокойна: Берое  го има и ще продължи да го има и през новото първенство. Наясно сме, че тежката икономическа криза оказва своето негативно влияние, но в името на каузата Берое, няма да се откажем и ще продължим да правим всичко по силите си за доброто бъдеще на отбора″, категорични са от ръководството на Берое.

Освен това от клубната управа припомнят, че преговори с евентуални нови собственици и инвеститори могат да водят само и единствено членовете на УС на Клуба на ветераните на Берое, които притежават 99,9% от акциите и са реалните собственици на отбора.

Още новини