Начало Новини Актуално Фитнес Pure приобщава децата към спорта (видео)

Фитнес Pure приобщава децата към спорта (видео)

Актуално
pure fitness порт деца

Във фитнес Pure, който се намира в Мол Galleria в Стара Загора, стартира амбициозна кампания под надслов Живей здравословно с Pure. Нейни инициатори са спортният педагог Мария Малкоданска и Мариана Баликова от отдел Корпоративни клиенти. Двете дами искат все повече хора и особено децата да спортуват за здраве.

Предлагаме им разнообразни упражнения и движения, характерни за различни спортове: баскетбол, волейбол, хандбал…Това ще заздрави мускулатурата ли, обяснява Мария Малкоданска.

Тя ще работи и с деца с наднормено тегло, като в началото ще акцентира на хранителния режим. Заниманията ще бъдат групови и часовете на тренировките ще бъдат съобразени с учебния процес. Кампанията е подкрепена от министерството на образованието, младежта и науката и от Регионалния инспекторат по образование. Вече има и интерес от страна на училищата. Първи са се отзовали от Второ ОУ Петко Р. Славейков.

Цената за здравословния спорт на децата е 30 лева на месец.

Сред атрактивните уреди в студиото на фитнеса, в което ще тренират децата, са швейцарските топки, които доставят не само удобни столчета, които доставят истинско удоволствие, но и противодействат на гръбначни изкривявания. В много европейски училища те умело заместват стандартните чинове и би било чудесно ако добрият опит бъде заимстван и у нас. Дотогава можете да им се насладите във фитнес Pure в Стара Загора

Още новини