Начало Новини Актуално Фитнес клуб от световната верига Pure Fitness отваря врати в Стара Загора

Фитнес клуб от световната верига Pure Fitness отваря врати в Стара Загора

Актуално
pure fitness Стара Загора

Първият в страната фитнес от световната верига Pure Fitness се готви за официален старт в България. Голямото откриване е на 30 април, а първите тренировки ще могат да се направят на следващия ден, 1 май, съобщи мениджърът Петър Атанасов. Мястото е вторият етаж на мол Галерия Стара Загора, където фитнесът заема площ от 1500 кв. м.

Това е най-големият фитнес в Стара Загора, може би е един от най-големите в страната, а плановете на веригата са до 2015 г. да отворят над 20 клуба в България. Pure Fitness е основана от създателите на най-голямата световна верига за фитнес клубове Fitness First. Това е една от причините компанията да спечели наградата за най-добра верига от фитнес клубове в Полша през 2010 г.

Тя е най-бързо развиващата се верига и това, което я прави толкова успешна, е задълбоченото познаване на индустрията и повече от 20 г. опит. КОНЦЕПЦИЯТА НА PURE FITNESS Е ДА ПРЕДЛОЖИ НАЙ-Д0БРОТО обслужване и най-доброто оборудване на възможно най-ниска цена, защото компанията вярва, че всеки трябва да има възможност да тренира и да се грижи за здравословното си състояние и външния си вид, пише вестник Национална бизнес поща.

Философията ни е да не наблягаме на единичните тренировки, които практиката показва, че не дават желания резултат, обяснява Петър Атанасов. Специалистите в клуба имат ангажимент за грижа към всеки член на клуба. Те изготвят анализ на индивидуалната му цел, определят нужните му натоварвания, изготвят програма, включително и хранителен режим на всеки, като заедно с това следят и как се движат резултатите. Така например част от методиката е по време на тренировките инструкторът да задава темпото на натоварване и във всеки момент да следи кой изостава или пък избързва. Има варианти за постигане на цели и чрез високо интензивни тренировки, но отново щадящи, без натоварване на организма, което би му навредило. PURE FITNESS по света е подходящ за хора, които имат различни цели -натрупване на мускулна маса, отслабване, подобряване на здравословното състояние или подобряване на тонуса. Клубовете от веригата са изключително популярни сред жените, тъй като има много дейности, насочени изцяло към тях. Очаква се представителките на нежния пол от града на липите да бъдат допълнително провокирани, тъй като футболистите на ПФК Берое ще тренират в Pure Fitness. Клубът е официален партньор на футболния тим на зеле- но-белите.
Практиката на Pure Fitness е при липса на искания ефект, индивидуална    та програма да се коригира, обяснява мениджърът. Това изисква време и затова във фитнеса има два вида членство - за три месеца и за 1 година, а този, които е недоволен и пожелае да се откаже, не дължи неустойки. Най-важното за нас е ДА НЯМА ОТКАЗАЛИ СЕ ПОРАДИ ЛИПСА НА РЕЗУЛТАТ, обяснява Петър Атанасов.

фитнес - фитнес клуб - Стара Загора

Pure Fitness в Стара Загора, както и по света, е много приветлив, с дизайн, който е доста по-различен от масово познатите фитнес зали. В клуба има кът за напитки и хранителни добавки, интернет зона, вертикален солариум, видеотека, която може да се ползва безплатно от членовете на Pure Fitness. Работното време е изцяло съобразено с членовете и е от 6.30 ч. сутринта до 23 ч., без почивен ден.
Тук ще се предлагат средно 60 различни класове седмично - йога, пилатес, аеробика, степ аеробика и много други. Всички занимания ще бъдат достъпни за членовете на клуба без допълнително заплащане. Като истински клуб, Pure Fitness и в Стара Загора ще организира различни състезания за своите членове, а веднъж месечно и истинско парти.
Целта на всеки, който посещава фитнес клубовете от веригата е да постигне определени резултати. А ЧЛЕНСКАТА КАРТА ВАЖИ ЗА ФИТНЕС КЛУБОВЕТЕ ОТ ВЕРИГАТА В ЦЯЛ СВЯТ. Независимо какви са желанията на всеки член на клуба, Pure Fitness и в Стара Загора ще работи, за да образова, мотивира и помага на своите членове да постигнат желаните цели, казва Петър Атанасов.

Опитът, който стои зад веригата и нейното минало я поставят сред лидерите в бранша. Всички нови тенденции се предлагат и налагат точно от Pure Fitness. Последното нововъведение например е Jukary Fit To Fly - упражнения за хармонично тяло, без да се натоварва определена мускулна група.

В момента текат предварителни продажби на членски карти за клуба на изключително изгодни цени, а за всеки, избрал семейството на Pure Fitness има подарък. Спонсор на компанията е познатият в цял свят Reebok.
Цените на картите обаче, ще нарастват с наближаване на датата 1 май 2011 г., когато клубът ще отвори врати, така че колкото по-рано се запишете, толкова по-ниска цена ще можете да получите, казват домакините.

pure фитнес - фитнес клуб - Стара Загора pure фитнес - фитнес клуб - Стара Загора

Още новини