Начало Новини Актуално Фирми от Трейс Груп Холд спечелиха договори за поддръжка на 1400 км пътища

Фирми от Трейс Груп Холд спечелиха договори за поддръжка на 1400 км пътища

Актуално
Трейс груп холд

Две дъщерни компании на Трейс Груп Холд - Пи Ес Ай и Трейс Кърджали, са подписали договори за текущо и зимно поддържане на общо 1400 км от републиканската пътна мрежа, съобщи холдингът чрез БФБ. Обединение Стара Загора 2010, в което партньори са Пи Ес Ай, ПСК Ес Би Ес и Пътстрой, ще извършва поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно възстановителни работи при аварийни ситуации) на 780 км републикански пътища на територията на Пътно управление - Стара Загора.

Възложител е Агенция Пътна инфраструктура, а договорът за изпълнение, подписан на 3 ноември, е със срок 4 години.
Обединение Кърджали 2010, в което партньори са Пи Ес Ай, Пътно поддържане - Крумовград, и Трейс Кърджали, ще поддържа 621 км републикански пътища на територията на областта в Южна България. Договорът за изпълнение е подписан на 12 ноември и също е 4-годишен.
В момента Пи Ес Ай извършва поддържане на общо 280 км от републиканските пътища на територията на РПС Гурково и РПС Казанлък, а Трейс Кърджали АД поддържа 230 км републикански пътища на територията на РПС Кърджали и Ардино.

В края на септември бе обявено, че Трейс Груп Холд, чрез дъщерното си дружество Трейс Бургас, ще реконструира пешеходната зона на Бургас за 3,8 млн. лв., информира вестник Труд.

Също през септември Трейс Груп обяви, че ще строи кръстовище на две нива в столичния район Младост за 8,9 млн. лв. Срокът за изпълнение на проекта е 360 календарни дни. В края на август Трейс Груп подписа договори на обща стойност 21,6 млн. лв. по Оперативна програма Регионално развитие 2007 - 2013 за ремонт на регионална пътна инфраструктура в Кърджали, Хасково и Пловдив.

В края на юли 2010 г. дружеството подписа и договор на стойност 8,1 млн. лв. за подобряване на градската среда в община Ловеч.

 

Още новини