Начало Новини Актуално Фирми от Стара Загора могат да участват в Българо-пакистански бизнес форум

Фирми от Стара Загора могат да участват в Българо-пакистански бизнес форум

Актуално
БТПП

Българо-пакистански бизнес форум ще се проведе на 22 октомври 2010 г. (петък) в залата на Българска търговско-промишлена палата в София. Форумът се организира в рамките на официалното посещение в България на г-н Ясар Мехмуд, главен секретар на ТПП в град Гужрат.

Пакистанската делегация се състои от 8 фирми, специализирани в следните области: производство на керамика, текстил, вентилатори, търговия и бижутерия.

Регистрирането на участниците започва в 10:30 ч. Форумът ще бъде официално открит в 11:00 ч. от Иван Стоименов, главен секретар, член на Изпълнителния съвет на БТПП. Приветствия ще направят Н. Пр. г-жа Касар Ахсан Игбал, посланик на Ислямска Република Пакистан в София и Г-н Ясар Мехмуд, главен секретар на палатата в град Гужрат. По време на форума ще бъдат представени възможностите за инвестиране в България. Бизнес срещите ще се проведат от 12:10 ч. до 13:00 ч.

Участието във форума е безплатно за членове на Търговско-промишлена палата – Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 24 лв. (с вкл. ДДС).

Фирмите, желаещи да участват във форума, трябва да изпратят попълнена регистрационна форма на е-мейл mgudzheva@chambersz.com или на факс 042 626033, в срок до 21.10.2010 г. (четвъртък). За повече информация – Мануела Гуджева.

Още новини