Начало Новини Актуално Фирми на Трейс груп холд АД ще поддържат 888 км пътища през зимата

Фирми на Трейс груп холд АД ще поддържат 888 км пътища през зимата

Актуално

Дъщерни дружества на Трейс груп холд АД са подписали договори за текущо и зимно поддържане на 888 км от републиканската пътна мрежа. Договорите са за 15,4 млн. лв. и са за пътищата в общините Кърджали, Ардино, Ямбол, Казанлък, Гурково и Девин.

Четири дъщерни дружества на “Трейс груп холд” са сключили с Агенция “Пътна инфраструктура” договори за текущ ремонт и зимно поддържане на републиканската пътна мрежа на територията на РПС Кърджали, Ямбол, Казанлък и Гурково, пише вестник Труд.
Сдружение “Пи Ес Ай - Стройинженеринг” ще поддържа 136,9 км републикански пътища на територията на община Гурково и 138,6 км републикански пътища на територията на община Казанлък. Двете дружества са собственост на “Трейс груп холд” АД. Договорът с районна пътна служба Гурково е на стойност 1,56 млн. лв., а договорът с Казанлък е за 1,6 млн. лв.

Сдружение “Кърджали” ще извършва “Превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации на 229,4 км републикански пътища на територията на РПС Кърджали и Ардино”. Договорът е на стойност 5,3 млн. лв. Партньори в Сдружение “Кърджали” са “Пи Ес Ай” и “Пътно поддържане - Кърджали”.

Още новини