Начало Новини Актуално Фирми могат да кандидатстват за финансиране на проекти за енергийна ефективност на сгради

Фирми могат да кандидатстват за финансиране на проекти за енергийна ефективност на сгради

Актуално
На 22 февруари 2023 г., сряда, от 11:00 ч., Българската търговско-промишлена палата ще проведе информационен семинар за представяне на Процедура BG-RRP-4.021 Подкрепа за енергийно обновяване на сгради в сферата на производството, търговията и услугите по Националния план за възстановяване и устойчивост.

За лектор в събитието е поканен експерт от МРРБ, който ще представи подробности за целите на процедурата, изискванията и условията за допустимост на кандидатите, както и за процеса на кандидатстване.

Участниците в събитието ще имат възможност да се запознаят и с презентация на тема Съвременни подходи и технологии за енергийна ефективност и използване на възобновяема енергия в сгради за производство, търговия и услуги.

Семинарът ще се проведе в хибриден формат. За участниците, които нямат възможност да присъстват на място, ще бъде предоставен линк за онлайн участие. Таксата за участие в семинара е 60 лв. с ДДС.

Подробна програма и регистрационна форма можете да намерите на следния линк - https://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=1025

Желаещите да участват следва да попълнят приложения регистрационен формуляр и да го изпратят на ел. поща projects3@bcci.bg в срок до 21 февруари, вторник.

За допълнителна информация, можете да се свържете с Дирекция Европейска интеграция и европейски проекти, тел.: 02 8117 553.

Още новини