Начало Новини Актуално Финансирано участие в изложение за хранителни и нехранителни потребителски стоки Brands & Lifestyle India 2020, Делхи

Финансирано участие в изложение за хранителни и нехранителни потребителски стоки Brands & Lifestyle India 2020, Делхи

Актуално

EKБългарската търговско-промишлена палата информира, че чрез посолството на България в Делхи постъпи покана от Федерацията на индийските експортни организации ( FIEO) за участие на представители на българския бизнес в предстоящото на 26 - 28 март 2020 г. в Делхи изложение за хранителни и нехранителни потребителски стоки Brands & Lifestyle India 2020 (www.brands-lifestyle.com)

Изложението има за цел да представи успешни индийски марки на международните пазари. Акцент ще бъде поставен върху следните сектори:

  • Храни и напитки Здраве и красота
  • Медицински и фармацевтични продукти Бижутерия
  • Органични и веган продукти Играчки и стоки за децата Канцеларски материали и подаръци Обзавеждане и домашен текстил Облекла, текстил и аксесоари.

Федерацията на индийските експортни организации (FIEO) е заявила готовност за финансирано участие на 8-10 български представители на супермаркети, вериги магазини и вносители, на които след одобрение, ще им бъде осигурен безплатен двупосочен самолетен билет София - Делхи - София, две нощувки в хотел в Делхи, както и съответна логистична подкрепа на място.

Желаещите за участие в изложението следва да потвърдят своя интерес в срок до 7 февруари 2020 г. на e-mail m.markova@,bcci.bg.

За допълнителни въпроси може да се свързвате с дирекция Международно сътрудничество и международни организации към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

Още новини