Начало Новини Актуално Финалистите от X-Factor ще открият сезона на Коледните намаления в Park Mall Стара Загора

Финалистите от X-Factor ще открият сезона на Коледните намаления в Park Mall Стара Загора

Актуално
Park Mall

Финалистите от X-Factor - Рафи, Богомил и Александра ще изнесат концерт в Park Mall Стара Загора на 18 декември от 16,00 часа. С него ще бъде поставено началото на сезона на коледните намаления. В голяма част от магазините предколедните оферти вече са факт.

Масово разпродажбите до -50 % започват от средата на декември. Магазините предлагат и специални промоции на определени зимни артикули, а заведенията за хранене и кафенетата - специални коледни менюта.

За да бъде коледният шопинг още по- забавен, за всяка покупка от и над 20 лв., през целия декември, клиентите на Park Mall ще имат възможност веднага да спечелят един от 4000 –те коледни подаръци – ваучери за пазаруване, кънки и билети за ледената пързалка и много други, както и да участват в играта за спечелване на един от три 4-звездни ски уикенда в Пампорово.

Дядо Коледа ще радва децата от 17 до 26 декември в приемната си. Всеки уикенд за малките гости на търговския център ще има безплатни забавления. Те ще могат да сътворят вълшебството на Коледа със собствените си ръце в работилничките под елхата в централния форум, организирани от обновения детски парти център Приказен свят. До края на месеца всяка събота и неделя децата ще изработват украси и картички, ще се превръщат в елфи и ще търсят изчезналата кутия за писма на Дядо Коледа.

На 10 декември гостите на Park Mall ще могат да подложат на изпит претендентите да заемат мястото на стария Дядо Коледа, който се пенсионира поради преклонната си възраст и трябва да бъде намерен неговият най-достоен заместник.

Ледената пързалка също очаква своите фенове всеки ден от 10.00 до 22.00 часа.

Още новини