Начало Новини Актуално Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2014

Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2014

Актуално

Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2014Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, с подкрепата на Община Стара Загора, за трета поредна година организират уникалния за страната Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2014. Фестивалът ще се проведе в периода 17 - 19 октомври 2014 г. в Регионален исторически музей Стара Загора.

Предишните издания на фестивала преминаха с нарастващ успех. Уникалната му атмосфера и увеличаващият се брой изложители, вкл. задгранични, правят това събитие знаково за Стара Загора и го нареждат сред водещите в календара на винените изложения в България. В Августиада 2014 ще откриете много нови елементи. Освен че Франция е акцент на тазгодишния фестивал с френски вина, кулинарни продукти и култура, ще има още много съпътстващи събития, като провеждащият се за пръв път Майсторски клас за сляпа дегустация на вина България се изправя срещу Франция.

Духът на Августиада можете да почувствате на сайта на форума www.avgustiada.com с богата информация и видео материали от първото и второто му издание.

Организаторите се обръщат към вас с покана да станете изложител, гост, партньор или спонсор на третия Фестивал на виното и културното наследство Августиада 21014!

Още новини