Начало Новини Актуално Европейската верига за гуми и авто-сервизни центрове Премио откри втори обект в Стара Загора

Европейската верига за гуми и авто-сервизни центрове Премио откри втори обект в Стара Загора

Актуално
Премио Стара Загора

Вторият от веригата авто-сервизни центрове Премио отвори врати в Стара Загора. Веригата е създадена от световноизвестния производител на гуми Гудиър и международно е развита в Германия, Чехия, Унгария, Казахстан, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Швейцария, Турция и Узбекистан.

Вече повече от 15 години  Премио се утвърждава като персонален консултант на шофьорите, когато имат нужда от гуми, джанти и цялостно сервизно обслужване.

Вторият Премио авто-сервизен център в страната е разположен на еднa от основните пътни артерии в Стара Загора, в началото на промишлената зона. Той е оборудван с машини за демонтаж, монтаж и баланс на тежки и леки гуми, стенд за регулиране на  преден и заден мост, машинно изправяне на джанти и др. Официалното откриване бе направено в присъствието на партньори, клиенти и приятели на фирма Видев, както и представители на Гудиър Дънлоп Тайърс Румъния и България. Проектът бе реализиран в рамките на няколко месеца, в които бяха направени промени във външния и вътрешния облик на сградата, с цел да отговори на стандартите за членство във веригата Премио.

Проектът Премио се развива на принципа на франчайзинг, като през 2010 година Гудиър взе решение да го управлява самостоятелно, без мастър-франчайзър.
До средата на годината предстои да бъдат открити Премио центрове в градовете Варна и Плевен, и междувременно ще бъдат разгледани кандидатурите за членство в Премио във всички останали градове. Kонцепцията е насочена към по-големите областни градове.
Премио е успешен бизнес модел, защото в него се прилага доказано ноу-хау за високи стандарти на обслужване на клиентите. Премио партньорите са най-професионалните консултанти на клиентите, предлагащи персонална консултация по отношение на асортимент от гуми, аксесоари и услуги.
Веригата дава уникална възможност за развитие на работещи сервизи за гуми, на желаещите да развият свой бизнес и едновременно с това да бъдат част от просперираща световна компания. Затова основно изискване за Премио партньорите е да покрият всички изисквания за Премио стандарти. Един от най-важните стандарти е да бъдат променени вътрешният и външният облик на сервиза, така че да отговарят на критериите за мултинационална корпоративна идентичност и да се покрият високи стандарти при обслужването.

Изискване в Премио е сервизите да бъдат оборувани с професионална техника за демонтаж, монтаж и баланс на гуми и гуми произведени по Run on Flat  Технология.
Франчайзингът на Премио предвижда множество обучения по отношение на всички фази на обслужване на клиента – както обучения за търговския екип, така и за сервизните специалисти. Знанията и прилагането на стандартите биват редовно проверявани (посредством техниката „Таен клиент”), за да бъде сигурно, че в Премио обслужването във всички центрове е винаги на високо ниво. Освен предаването на световно  ноу-хау чрез обученията, Премио партньорите получават конкурентни цени на закупуване на продуктите в магазините, както и възможността да внедрят софтурен пакет, специално разработен за цялостната дейност на Премио автосервиз.

Премио предлага възможност на хора, които имат страст към автомобилите, хора с търговски нюх, които търсят интересен и развиващ се бизнес, с подкрепата на успешна и иновативна мрежа.

По повод откриването Алина Михаеску, директор Връзки с обществеността и Маркетинг за Румъния и България, Гудиър Дънлоп Тайърс, каза: Това е поредната успешна стъпка в развитието на Премио веригата от сервизни центрове за гуми в България. Тъй като в основата на концепцията стои партньорството, силно удовлетворени сме, че в Стара Загора успяхме да срещнем партньор като ЕТ Тошо Видев, който има желанието да се развива и непрекъснато да постига по-високи резултати. Това бе основната причина да изберем Стара Загора като град, където да бъде реализиран вторият сервизен център след този в Пловдив.»

Неделчо Видев, собственик и управител на Премио - Видев - Стара Загора, сподели: Това е логично продължение в една 17-годишна дейност, свързана с гуми и консумативи за автомобили. А вече и с по-големи перспективи чрез включването в мрежата от авто-сервизни центрове Премио. Като Премио партньор в региона ще продължим политиката по налагането на високо качество на предлаганите услуги, както и конкуренти цени на продуктите.

Станко Милушев, административен управител на Гудиър Дънлоп Тайърс България, коментира: Ние сме изключително доволни, че успяхме да срещнем надежден партньор в лицето на фирма „Тошо Видев” в град Стара Загора, тъй като вярваме в бъдещето и успешното развитие на региона, неслучайно вторият авто-сервизен център Премио в България отваря врати тук. Заедно с нашите Премио партньори продължаваме развитието на веригата в България, като нашите усилия ще бъдат все повече съсредоточени  върху високото качество на предлаганите продукти и услуги, както и висока степен на удовлетвореност в крайните потребители.

За Премио
Премио веригата е основана в Германия през 1996-та година и е утвърдена като висококачествена франчайз верига за продажби на дребно. Към момента веригата е представена от  505 обекта в Европа в страните Германия, Чехия, Унгария, Казахстан, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Швейцария, Турция и Узбекистан и продължава да се разширява със силна и ясна политика на експанзия. Успехът на Премио е базиран на предлагането на пълната гама продукти на Гудиър и високи стандарти при обслужване на клиентите. През годините на развитие Премио се утвърждава като персонален консултант на шофьорите, когато имат нужда от гуми, джанти и цялостно сервизно обслужване.

За Гудиър
Гудиър е един от най-големите производители на автомобилни гуми в света. Компанията има около 70 000 служители и произвежда изделията си в повече от 60 завода в 26 страни по целия свят. Иновациите на Гудиър създават стандарти в авто-индустрията в течение на повече от 100 години. Гудиър е пионер с иновационната технология за безопасност, известна като RunOnFlat, която позволява на водача да продължи своето пътуване дори и в случай на спукване на гума. Компанията е водещият производител в света на RunOnFlat гуми, които се използват при различни модели на BMW, от носителя на много награди Mini, от високоскоростните автомобили на Mercedes Benz,  от Opel и от други марки. Предстои оборудване с RunOnFlat гуми и на други марки, тъй като дизайнерите на компанията работят с различни производители на автомобили по повече от 150 RunOnFlat проекта.

Премио авто сервиз Стара Загора Премио Гудиър Стара Загора

Още новини