Начало Новини Актуално Евродепутатът Ева Паунова откри свой офис в Стара Загора

Евродепутатът Ева Паунова откри свой офис в Стара Загора

Актуално

Евродепутатът Ева Паунова откри свой офис в Стара ЗагораБългарският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова откри свой Информационен офис в Стара Загора на бул. Митрополит Методий Кусев 5. Гости на церемонията бяха председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, заместникът му Цветан Цветанов и водачът на листата с кандидати за народни представители, издигнати от ГЕРБ в Стара Загора - Лиляна Павлова.

На събитието присъстваха също и останалите претенденти за 43-тото Народно събрание и симпатизанти. Бойко Борисов приветства инициативата на младия евродепутат и отправи пожелания за успех.

Изключително се радвам да припомня, че това е вторият офис на евродепутат от ГЕРБ, който откриваме в Стара Загора. Първият беше на Илиана Иванова - бивш евродепутат и представител на България в Европейската сметна палата, каза Ева Паунова.

В офиса гражданите ще могат да споделят проблеми, идеи и предложения, които те искат да бъдат реализирани в града им. Като евродепутати имаме възможност всеки ден да изпращаме въпроси до Европейската комисия и гражданите на Стара Загора могат да посещават офиса или да ми пишат онлайн, добави Ева Паунова.

За нас Стара Загора е от изключителна важност и ще посещавам често града, за да организираме различни събития, в които да се усеща духът на Европа, какъвто вече присъства в града, каза още тя.

Евродепутатът Ева Паунова ще работи и за популяризиране на културно-историческото наследства на Стара Загора, което има голям потенциал за привличане на туристи. За целта тя ще посети града заедно със свои колеги от Комисията по култура в Европейски парламент.

Ева Паунова ще продължи традицията на Илиана Иванова да работи с младежи по важни европейски теми.

Ева Паунова е член в Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите и единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси на Европейския парламент. Тя също е част от Делегацията за връзки с Китайската народна република и на Делегацията за връзки с Америка. Основните ѝ приоритети са образование, дигитален пазар и развитие на малкия и среден бизнес.

 

Още новини