Начало Новини Актуално EVN Bulgaria участва в Донорската кампания на Фонд Енергийна ефективност

EVN Bulgaria участва в Донорската кампания на Фонд Енергийна ефективност

Актуално

В следване на своята философия за разумно използване на енергията, ЕVN Bulgaria се включи в кампания за набиране на средства във Фонд Енергийна ефективност с дарителска вноска от 50 хил.лв. На извънредно заседание на Събранието на дарителите, проведено на 20.07.2010 г. дружеството бе прието за член на Събранието на донорите.

Участието в дарителската кампания във Фонд Енергийна ефективност е част от политиката на ЕVN Bulgaria за популяризиране на мерките за повишаване на енергийната ефективност в страната. Доказателство за това са многобройните инициативи и кампании на дружеството, провеждани с цел насърчаване ефективното използване на енергията, съобщиха от пресцентъра на австрийската енергийна компания. Част от тези инициативи включват проекта Енергийна ефективност в училищата, конкурса Аз използвам електроенергията разумно, кампаниите Енергиен съветник на колела и Консумирай ефективно, спестявай прогресивно. Последната инициатива в тази насока беше играта с клиентите Научи повече, плати по-малко!, в която бяха раздадени редица награди.
EVN Bulgaria приветства инициативата на УС на Фонд Енергийна ефективност и се надява на ползотворно сътрудничество и отчитане на приноса на компанията, както при изпълнението на индивидуалните й цели, съгласно нормативната уредба, така и на целите на национално ниво.

Още новини