Начало Новини Актуално EVN България кани студенти за стажантска програма Младежи с бъдеще

EVN България кани студенти за стажантска програма Младежи с бъдеще

Актуално
1EVNЗа единадесета поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма Младежи с бъдеще, соъбщиха от дружеството. Тя дава възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в компанията. Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания. Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември 2016 г. В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България и клиентски центрове на компанията в Югоизточна България. И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни иквалифицирани специалисти.

След края на стажа най-успешно представилите се ще имат шанс да получат предложение за по-дългосрочен ангажимент в дружеството или покана за посещение на централата на EVN в Австрия.

Информация за конкретните стажантски позиции е публикувана на интернет страницата на ЕVN България www.evn.bg в меню Кариери на следния линк: http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx

Документи за кандидатстване се приемат до 20 април 2016 г. на електронен адрес: internship@evn.bg. Инициативата на ЕVN България Младежи с бъдеще стартира през 2006 г. За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея, като в периода 2006 – 2015 г. в нея са участвали над 330 студенти, а общият брой на кандидатите е над 3600.

Още новини