Начало Новини Актуално Евгени Лишев, ЕСТЕТИ: Една компания е толкова голяма, колкото са големи клиентите й

Евгени Лишев, ЕСТЕТИ: Една компания е толкова голяма, колкото са големи клиентите й

Актуално

Престижното издание „Капитал“ публикува брой за Стара Загора и региона под заглавието „Изгубен в потенциала си“. С уважение към колегите, смело ще заместим думата „Изгубен“ с по- окуражващото: „Разкриващ“…! Стара Загора наистина РАЗКРИВА и РАЗВИВА потенциала си. Едно от доказателствата са местни, млади и агресивно настъпващи на пазара фирми като Строителна компания „Естети“.

Церемонията по връчване на наградите "Гепард" за най-динамично развиващите се компании в област Стара Загора, част от проекта "Капитал градове" на вестник "Капитал", беше едно естествено потвърждение на гореoнаписаното. Събитието се състоя на 6 юли в Парк - хотел Стара Загора. Традиционната годишна класация използва своеобразна база данни от компании за селекция на онези, които имат най-висок ръст.
Наградата за най-динамично развиваща се компания в сферата на средния бизнес в област Стара Загора заслужено грабна строителна компания "Естети". От старта на фирмата през 2017 г. са осъществени голям брой различни по мащаб проекти, но най-вече „Естети“ се специализира в строителството на жилищни комплекси. Дейността им е фокусирана преди всичко в Стара Загора и региона.
Компанията строи активно и с бързи темпове няколко жилищни сгради, част от два големи комплекса: „Естети Парк“ и „Естети Хоумс“. Естети Хоумс II e на финална фаза преди Акт 16, Естети Хоумс III и IV са пред Акт 14, а само преди 10 дни стартира новата, финална за комплекса „Перла в короната“- „Естети Хоумс V”.

Наградата "Гепард" прие собственикът на компанията Евгени Лишев. Младият инвеститор се отличава с модерно мислене и особено отношение към детайлите във всеки нов проект.

"Стара Загора е градът, в който не само се развиваме, но и намираме нашите клиенти, защото една компания е толкова голяма, колкото са големи клиентите ѝ. Аз благодаря на всеки един, който ни е дал шанс. Ние сме фирма, която се бори за града си", каза Лишев.

Още новини