Начало Новини Актуално Енергетици боядисваха класни стаи

Енергетици боядисваха класни стаи

Актуално

Над 70 служители от ТЕЦ AES Гълъбово се включиха в глобалния Ден на ценностите, който провежда ежегодно американската компания AES във всяка една точка на света, където ръководи и оперира свой бизнес.
Тази година мотото е Нашите ценности, нашата околна среда ни подкрепят.

За да подкрепят с дела смисъла и съдържанието на посланието, служители на AES Гълъбово инициираха доброволческа кампания за боядисване на класни стаи.

Бяха обновени по една класна стая в училищата I ОУ Свети Паисий Хилендарски, II ОУ Христо Ботев, СОУ Васил Левски в Гълъбово и ОУ Св. св. Кирил и Методий в село Обручище. В Професионалната гимназия по енергетика и електротехника в Гълъбово, където учебната година още не е приключила, бяха боядисани училищната ограда и порталът.

С дружни усилия, подкрепени от учителите по места, само за 4 часа доброволците превърнаха четирите класни стаи за първокласниците от набор 2005 в пъстра палитра от цветове, а оградата на професионалната гимназия придоби напълно нов облик.
За своя ентусиазъм и положените усилия всеки участник беше удостоен с почетна грамота, връчена лично от Лийрой Рийд, директор на ТЕЦ AES Гълъбово.

Информация: вестник Новината

Още новини