Начало Новини Актуално Емоционалната интелигентност - рецепта за успех на работното място

Емоционалната интелигентност - рецепта за успех на работното място

Актуално

EKНа 25 септември 2019 г. от 18:30 часа в семинарната зала на ТПП – Стара Загора Фондация за развитие на емоционалната интелигентност ще открие регионален клуб в Стара Загора. 

Темата на събитието е Емоционалната интелигентност - рецепта за успех на работното място.

Да се говори за емоции на работното място не е прието, смята се за слабост, особено в силно конкурентна среда. Да се проявяват емоции докато сме на работа също е тема табу. Колкото по-сдържани и рационални сме, толкова повече ни приемат за професионалисти и хора, на които могат да се доверят.

Как игнорирането на емоциите се отразява на работната среда и на всички участници в нея? Можем ли наистина да потискаме дълго това, което чувстваме? Израз на какво са подмолните игри, интригите и липсата на доверие между колегите?

Какво можем да направим, ако средата, в която работим е изпълнена с напрежение и негативни емоции? Възможно ли е да изградим среда на доверие и почтеност на работното си място и как това ще се отрази на успеха ни? Какво зависи от нас? По какъв начин емоционалната интелигентност увеличава удоволствието и резултатите от работата?

Тези и много други въпроси ще бъдат обсъдени при откриването на регионалния клуб на Фондация за развитие на емоционалната интелигентност в Стара Загора. Приготвили сме вълнуваща презентация и една приятна изненада.На събитието ще имате възможността да се запознаете с ръководството на фондацията и да научите как можете да станете част от това бързо разрастващо се общество.

В тази общност ще откриете ценно научно и практическо познание в областта на емоционалната интелигентност и компетентни специалисти, които с удоволствие ще го споделят с вас.

За кого е това събитие?

Ние не целим масовост. Насочени сме към тези, за които е важно да познават емоциите си и тяхното значение; за тези, които искат да се научат да ги разпознават и овладяват и по този начин да имат силата да насочват собственото си израстване.

По решение на Консултативниясъвет на Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност Регионален Директор на клуба в Стара Загора е Диана Господинова - професионален коуч, треньор, ментор, ТЕС практик.

Специални гости на учредяването ще са:

Д-р Антонина Кардашева- основател, Изпълнителен директор, сърцето и двигателят на това общество за България, както и национален координатор към Международното общество по ЕИ, САЩ

Мария Белопитова - професионален коуч, Национален Директор на Клубна дейност, сертифициран специалист по ЕИ.

Вход свободен! Местата са ограничени!

За регистрация: на телефон 0898926476, Диана Господинова.

 

Още новини