Начало Новини От Палатата ЕЛТЕ инженеринг ЕООД спечели отличие на Годишните награди за Строителство M2

ЕЛТЕ инженеринг ЕООД спечели отличие на Годишните награди за Строителство M2

От Палатата

Старозагорската строително-инвестиционна компания ЕЛТЕ инженеринг ЕООД, с управител Исмет Чавушоглу, завоюва Наградата за най-голям обем строителство в ШуменГодишните награди за Строителство M2 се провеждат за осма поредна година и отличават най-активните инвеститори, проектанти, строители и консултанти. Класацията се прави изцяло и единствено на базата на реални числа за квадратни метри разгъната застроена площ, в които е инвестирано, били са проектирани, построени и завършени с Акт 16. Класацията е напълно имунизирана срещу субективизъм и показва реалните усилия и успехи на инвеститорите, проектантите и строителите в България.

Целта на Годишните награди за Строителство M2 е да се покаже мащабният положителен икономически ефект от строително-инвестиционния пазар за цялата икономика на страната и за всяко отделно семейство

ЕЛТЕ инженеринг ЕООД е една от водещите строително-инвестиционни компании в България. Създадена е през 2006 г. и се занимава с изграждане на енергийни, индустриални, туристически, търговски, жилищни и други обекти.

ЕЛТЕ инженеринг е дългогодишен член на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Управителят Исмет Чавушоглу е член на Управителния съвет на ТПП - Стара Загора и координатор на Направление Турция към Палатата.

 

Още новини