Начало Новини Актуално Елитни готвачи правят авторски рецепти в Стара Загора

Елитни готвачи правят авторски рецепти в Стара Загора

Актуално
1готвачи2018Master готвачите Men in the Kitchen – Николай Немигенчев, Кольо Минчев и Даниел Радойков ще зарадват гражданите на Стара Загора с авторско барбекю меню днес от 17:30 до 21:00 часа в ресторант LEON.
Кулинарите ще участват ексклузивно в откриването на лятната градина на заведението. Специално за старозагорци те ще приготвят ребърца с американски привкус, вариация от традиционните медено-горчичен, барбекю и ранч сосове, карамелизиран лук, както и много други изненади.
Всеки фен на Master-ите от кулинарното шоу на България, което завърши преди броени часове, ще може да вземе автографи и да се снима с тях. Николай Немигенчев, Кольо Минчев и Даниел Радойков ще предложат на всички гости забавления като от телевизионния екран и наслаждение за сетивата със селекция от меса за скара.За отличното приготвяне на специалитетите те ще използват професионални уреди Josper, които представляват комбинация между скара и пещ. Захранван изцяло на дървени въглища, грилът създава уникална текстура и сочност, като едновременно опушва и пече продуктите.

Още новини