Начало Новини Актуално Експерти на омбудсмана на Стара Загора Диана Ковачева ще проведат информационна среща с гражданските организации и медии

Омбудсманът Диана Ковачева и експерти ще проведат информационни срещи с граждани, граждански организации и медии в Стара Загора

Актуално

Омбудсманът на България Диана Ковачева обяви, че тя и нейният екип ще проведат информационна среща с гражданските организации и медиите в Стара Загора. Срещата ще се проведе на 23 август 2022 г. (вторник) от 16:00 часа в залата на Прес-клуб на БТА в града на адрес: бул. Цар Симеон Велики 108.

Целта на срещата е да бъдат възобновени контактите между екипа на омбудсмана с представителите на гражданското общество в града, както и да бъдат представени новите възможности за гражданите да подават сигнали до омбудсмана. Ще бъде представена нова електронна система и интернет страница на институцията, адаптирани за нуждите на специфични обществени групи (деца, младежи, хора с увреждания, пенсионери и самотни възрастни и др.). Ще бъдат представени също и механизмите за работа на омбудсмана по жалби на гражданите.

Ден преди това екип от експерти на омбудсмана Диана Ковачева ще консултират гражданите от Стара Загора и региона в изнесена приемна, която ще се проведе на 22 август 2022 г. от 11.00 до 13.00 часа в залата на Прес-клуб на БТА (в сградата на областна администрация), вход от бул. Цар Симеон Велики 108.

Телефоните за предварително записване на граждани за приемната: 0878 592 642; 02/ 81 06 955; 0885 901 264.

Омбудсманът Диана Ковачева отравя покана за участие в срещите в Стара Загора.  

 

 

 

Още новини