Начало Новини Актуално Екипът на Община Стара Загора взе награда в конкурса Мистър и Мисис Икономика 2012

Екипът на Община Стара Загора взе награда в конкурса Мистър и Мисис Икономика 2012

Актуално

Живко Тодоров

На специална церемония в Националния исторически музей, кметът на община Стара Загора Живко Тодоров получи една от трите специални награди на конкурса Мистър и Мисис Икономика 2012. Златната статуетка Рибарят и златната рибка на Ставри Калинов му бе връчена заради спечелените от неговия екип европроекти за 160 млн. лева, които Община Стара Загора инвестира в подобряването на бизнес средата в региона и отварянето на нови работни места.

Благодаря на екипа на Община Стара Загора, който през тази година спечели 160 млн. лева от европроекти, подчерта по време на официалната церемония Живко Тодоров. Постигнахме всичко това, за да помагаме на бизнеса и да подобряваме благосъстоянието на хората в общината. Предстои ни много работа по изпълнението на проектите,, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Предстои статуетката да бъде изложена на видно място във фоайето на Община Стара Загора, за да радва всички граждани и да напомня на екипа на кмета Живко Тодоров за добре свършената работа през годината, но и за сериозното предизвикателство през следващите месеци.

Мистър и Мисис икономика е един от най-значимите икономически форуми в България. Тази година носителите на златната статуетка Рибарят и златната рибка бяха избрани от жури от 33-ма икономисти, финансисти и досегашни носители на призовете.

Председателят на Управителния съвет на Минстрой Холдинг Николай Вълканов е тазгодишният носител на наградата Мистър Икономика. Изпълнителният директор на Белла България Елза Маркова бе избрана за Мисис Икономика 2012.

Конкурсът се организира за 22-ри път от списание Икономика, www.economymagazine.bg, с партньорството на вестник Стандарт.

Още новини