Начало Новини Актуално Ей И Ес Гълъбово запознава гьлъбовци с проекта и хората, които го ръководят

Ей И Ес Гълъбово запознава гьлъбовци с проекта и хората, които го ръководят

Актуално
Ей И Ес

От втората половина на октомври информационният център на Ей И Ес Гълъбово поетапно стартира различни нови инициативи. Всеки вторник след обяд за децата от начален курс се организира кръжок за приложно изкуство, следобедът на средите е определен за занимания на по-големите ученици по опазване на околната среда, природни науки от програмата на еко клуба Небе от пеперуди.

Това съобщи Миглена Колева, старши специалист преводи и административна дейност. Ей И Ес Гълъбово има и нови проекти, насочени към образованието като един от основните фокуси на корпоративната социална програма. За ученици след 6 клас се организира курс по английски език. Материалите за всички инициативи, които ще продължат до края на учебната 2010/2011 г., са осигурени от компанията, информира вестник Национална бизнес поща.

С цел запознаване на широката общественост на община Гълъбово с проекта и хората, които ръководят основните звена в топлоцентралата и депото към нея, от 19 октомври всеки вторник от 10 до 12 часа в Информационния център ще се провеждат беседи, на които ръководители на отдели ще представят параметри и характеристики на основните съоръжения на централата. Сред планираните тематики са запознаване с проекта ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово (ще бъде представен от Тодор Бележков, ръководител отдел Електропроизводство) ,мерки за опазване на околната среда на централата (представени от Петя Димитрова, ръководител дейност Опазване на околна среда) и др.

Още новини