Начало Новини Актуално Ей И Ес Гълъбово връчва отличия

Ей И Ес Гълъбово връчва отличия

Актуално

ЗагоркаНа официална церемония в Дом на културата Енергетик бяха връчени сертификатите на успешно преминалите курса по начална компютърна грамотност, организиран от Ей И Ес Гълъбово. Отличията връчи Евгения Попова, експерт Връзки с обществеността и корпоративна социална отговорност в дружеството. Проектът е част от програмата за корпоративна социална отговорност на компанията и естествено продължение на програмата Кариерно ориентиране и развитие, стартирала в началото на 2012 година.

В тримесечното обучение се включиха 42 души, които повишиха знанията и уменията си за работа с компютърните програми Word, Excel, Outlook и Internet Explorer. Заниманията се провеждаха паралелно в информационния център на Ей И Ес Гълъбово и в компютърната зала на Дом на културата град Гълъбово, любезно предоставена за ползване от директора Румяна Димова.  

След това се проведе и детското парти за участниците в курса по английски език и кръжока по приложни изкуства Работилничка за вълшебства - инициативи, организирани отново по програмата за корпоративна социална отговорност на Ей И Ес Гълъбово. За да бъде празникът наистина незабравим, бяха предвидени множество изненади, лакомства и подаръци за децата. За случая специално пристигна екип от аниматори от Стара Загора и Дядо Коледа, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Двете инициативи – обучението по английски език, което включва в себе си и интерактивен модул Обиколи света с Ей И Ес – забавна география за деца, както и Работилничка за вълшебства – кръжок за деца, които обичат да рисуват и творят, са напълно безплатни за участниците и продължават и през 2013 година.

За Ей И Ес
Ей И Ес е една от най-големите световни енергийни компании, която притежава и управлява активи за над 45 милиарда долара. Компанията предлага достъпна и устойчива енергия в 27 страни посредством разнообразното си портфолио от производствени, енергоснабдителни и разпределителни предприятия. В България, в региона на община Гълъбово компанията изгради и оперира най-голямата нова мощност в Югоизточна Европа, базирана изцяло на местни лигнитни въглища.

Още новини