Начало Новини Актуално ЕЙ И ЕС Гълъбово направи дарение на местната болница

ЕЙ И ЕС Гълъбово направи дарение на местната болница

Актуално
Апарат

ЕЙ И ЕС Гълъбово реализира още един проект от социалната си програма. МБАЛ Гълъбово получи нов модерен анестезиологичен апарат. Той се характеризира с редица предимства - няколко режима на обдишване, постоянно мониторно наблюдение на пациента и възможност за продължителна работа при спиране на тока, което изключително улеснява работата на анестезиолозите за поддържане и спасяване живота на пациентите.

Апаратът ни гарантира сигурна и безопасна съвременна анестезия, като същевременно разширява възрастовата граница на лекуваните пациенти. С придобиването на апарата Фабиус на фирма Дрегер, операционната зала на МБАЛ Гълъбово отговаря адекватно на всички съвременни изисквания на анестезия и спомага за засилената дейност на двете оперативни отделения в болницата – Обща хирургия и Акушерство и генекология., заяви изпълнителният директорът на болница д-р Гошо Грозев.

Този проект е реализиран в рамките на споразумението за сътрудничество с Община Гълъбово и е поредният израз на поетите от компанията ангажименти за повишаване на качеството на живот в региона, съобщиха от енергийното дружеството.

Още новини