Начало Новини Актуално Ефективен маркетинг Maximum impact - 8 - 9 октомври 2019, хотел Форум, Стара Загора

Ефективен маркетинг Maximum impact - 8 - 9 октомври 2019, хотел Форум, Стара Загора

Актуално

Maximum impactФреш Медиа България в партньорство с Търговско-промишлена палата - Стара Загора кани представителите на бизнеса на ексклузивна маркетингова презентация Maximumimpact. Вярваме, че успехът на местния бизнес е в основата на просперитета на всяка икономика, а ефективната маркетингова стратегия и комуникация са ключови за развитието на всеки бизнес. За това и през 2019-та година поканихме международен маркетингов експерт да представи,на специално организирана презентация в началото на месец октомври,новости и доказани световни маркетингови практики.

От нея собствениците и мениджърите, представители на местния бизнес могат да научат:

  • кои са основните стъпки за ефективен маркетинг
  • как да привличат и задържат нови клиенти
  • как да изпреварят конкурентите си.

Ще бъдат предизвикани да помислят как общуват с клиентите си и ще получат нови идеи как да са ефективни и конкурентноспособни на съвременния динамичен пазар.

Присъствието на презентацията е само с покана и местата са ограничени.

За да и получите лична покана и да осигурите своето мястона презентацията, моля, свържете с нас до 13 септември. 

Фреш Медиа България:
Марияна Бакалова на телефон 088 500 22 07 или е-мейл на plovdiv@radioreklama.bg

или

Търговско-промишлена палата - Стара Загора:
Красимира Соколова - 088 833 77 20 или е-мейл на office@chambersz.com

Fresh Media

Портфолиото на Fresh Media Bulgaria - най-голямата и иновативна радиогрупа в България включва 10 радиостанции, излъчващи от 124 български града, една музикална телевизия и повече от 3 милиона слушатели в цяла България!

С над 3 милиона слушатели седмично в цялата страна, Фреш Медиа България е най- голямата и иновативна радиогрупа в България с 35% дял от националната и 43% от градската аудитория в страната.

Разнообразното ни портфолио от 10 радиостанции и една музикална телевизия осигуряват на рекламодателите богата възможност за точно насочване на рекламните послания към търсената аудитория. Всяка от станциите ни се нарежда в топ 3 в своя сегмент, което осигурява многобройна аудитория и дълбоко проникване на посланието в целевия сегмент и от там и висока ефективност на реализираните кампании.

Добре развитите ни дигитални платформи: сайтове и мобилни апликации на радиата, комбинирани със силното ни присъствие в социалните медии с над 900 000 фенове във Facebook и Инстаграм увеличават допълнително обхвата на достъп за нашите слушатели в територи извън ефирното покритие, а ангажираността им до нива, многократно надвишаващи средните за индустрията.

Дългогодишния ни опит в реализиране на крос-платформени решения, са двигателите зад успеха на реализираните нестандартни присъствия на клиентите ни - рекламодатели.

Въпреки категоричната ни лидерска позиция на българския радиопазар, работим постоянно за разширяване и подобряване на нашите програми, покритие, портфолио, присъствие и ангажираност на всички платформи: ефир, web, мобилни апликации, концерти, социални мрежи, за да сме близо до лоялните ни и постоянно увеличаващи се слушатели и за да предоставяме повече възможности на нашите клиенти и партньори рекламодатели.

Радиото е медията с най-висок седмичен достъп до аудиторията спрямо всички други медии (класически и дигитални) с 92% weekly reach по данни на Nilesen за 2018.

Слушателите на радиото са най-толерантни към рекламите - само 18% превключват станцията, спрямо 31% за ТВ и 65% и 73% съответно за дигитални банери и видео реклами според данни на Clark Chapman research UK.

Портфолиото на Fresh Media Bulgaria включва: БГ РАДИО, РАДИО 1, РАДИО ЕНЕРДЖИ, РАДИО СИТИ, РАДИО NOVA, РАДИО 1 РОК, РАДИО ВЕРОНИКА, РАДИО NOVA NEWS, РАДИО АНТЕНА, АВТОРАДИО и CITY TV.

 

Още новини