Начало Новини Актуално Единственото в страната 5 D кино отваря врати в Бургас

Единственото в страната 5 D кино отваря врати в Бургас

Актуално

Единственото в страната и десетото в Европа след Лондон и Париж 5 D кино отваря врати в Бургас. То е ситуирано в новоизградения детски развлекателен център в комплекс Зорница. Освен триизмерната картина зрителите имат възможност да „влязат” във филма с още две сетива. Седалките започват да вибрират или да се движат в определени моменти от филма. За по-пълното възприемане на картината е включено обонянието.

По време на прожекцията зрителят ще може да усеща различни миризми, адекватни на визуализацията от екрана. 5 D киното разполага с 12 места. В него са инвестирани 250 000 лева. Цената на билетчето е 4 лв. /за сравнение в други 3 D кина посетителите плащат по 8 лв. за билет/, съобщиха от Комуникационна група Имидж Едвъртайзинг.
Новият атракцион директно отвежда своите посетители в 22 век със своите изумителни забавни, развлекателни и неподозирани по избретателността си игри и забавления. Наред с традиционните игри баскетбол, билярд, флипър, футбол, въздушен хокей малки и големи деца ще могат да се пробват на електронни танци. 
Развлекателният център предлага 55 симулатора сред, които джип-сафари, рали шампионати, състезания с мотори и много други. Игрите могат да се упражняват както по двама, така и в група, което създава допълнителна емоция. В новия развлекателен център ще се влиза с жетони, като цената на един жетон е 1 лев. В подобни детски центрове  в големите градове на страната цената на жетона за достъп е 3 пъти по-висока.
Уникалният за Бургас развлекателен център ще бъде открит на 22 януари /петък/  в 16.00 ч. с изискан коктейл, гарниран с вкусни хапки и полят с френско шампанско. Ева и Гого ще се погрижат за доброто настроение на поканените гости.

 


 

Още новини