Начало Новини Актуално e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни

e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове

Актуално
e mediationБългарската търговско-промишлена палата и Търговско-промишлена палата - Стара Загора имат удоволствието да ви информират, че на 7 юни 2018 г. ще се проведе представяне на електронна платформа за медиация. Събитието е свързано с проект e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове, изпълняван от БТПП, Фондация Право и Интернет и компания Декстро Рисърч.
В тази връзка, ви каним да вземете участие в събитието, чиято цел е запознаване с възможностите за електронна медиация, както и засилване на обществения интерес към медиацията като извънсъдебен начин за разрешаване на спорове. Представянето ще се състои на 7 юни 2018г. от 09:30 ч. в конферентната зала на Търговско-промишлена палата Стара Загора.
Проектът e-MEDIATION обединява усилията на три български организации под ръководството на Фондация Право и Интернет към по-широкото прилагане на Директива 2008/52/ЕО чрез разработването на сигурно решение на информационните технологии за онлайн медиация в контекста на международни спорове, както и насърчаването на медиационна култура в българското общество.
Очакваме участието на предприемачи, медиатори, представители на съдебната система, съдии, адвокати, академични среди и медии.
Моля потвърдете до 5 юни 2018 г. своето присъствие на 042 626297, 626033, 0888 718677 или office@chambersz.com

Приложение:

Още новини