Начало Новини От Палатата „Двустранната търговска камара България Румъния” - „BACK 2 BUSINESS”, което ще се проведе на 07.10. 2023 г. в Букурещ.

„Двустранната търговска камара България Румъния” - „BACK 2 BUSINESS”, което ще се проведе на 07.10. 2023 г. в Букурещ.

От Палатата

Двустранната търговска камара България Румъния”  отправя настоящата покана към Вас и вашите партньори за участие в предстоящото издание на известното международно събитие „BACK 2 BUSINESS”, което ще се проведе на 7. Ноември 2023 г. в Букурещ.

Това е събитие, което слага началото си през 2016 г. в Букурещ и събира на едно място  професионалисти, бизнес лидери, предприемачи и търговски екипи от различни индустрии и държави, целящо създаване на контакти и международно сътрудничество.

BACK 2 BUSINESS е международен форум, който се организира с подкрепата на уважавани международни двустранни търговски камари, бизнес асоциации, публични и частни организации. Целта е да съберат на едно място предприемачи, представители на бизнеса за обмяна на идеи, опит и успешни практики, както и създаване на контакти и потенциални трансгранични партньорства.

Предстоящото издание на BACK 2 BUSINESS ще включва основнo речи, специална зала за b2b срещи и много възможности за нетуоркинг. Участниците могат да се свържат с потенциални бизнес партньори, да проучат нови инвестиционни възможности и да обменят идеи с хора с подобно мислене.

Може да вземете участие като редовен посетител на цени:

За членове на камарата – 20 евро/ без ДДС

За не членове – 40 евро/ без ДДС

 

https://preview.mailerlite.io/ preview/195316/emails/100003931403323094 

Също така събитието предлага и възможности за по- голяма визия на участниците и техните бизнеси, като оферира спонсорски пакети, които могат да бъдат разгледани в приложения файл.

Участието Ви в това събитие е идеално решение за вашият бизнес и вярваме, че  то резонира с визията и целите на вашата марка.

 

При необходимост от допълнителни подробности или разяснения, моля не се колебайте да се свържете с нас на info@bccbr.com

Още новини