Начало Новини Актуално Дуално обучение по швейцарски модел донесе на UMT поредно признание

Дуално обучение по швейцарски модел донесе на UMT поредно признание

Актуално

Фирмата от Казанлък е претендент за Balkan Business Awards 2024.

Успешното въвеждане на дуално обучение по швейцарски модел превърна казанлъшката компания UMT в основен претендент за златните статуетки на десетото юбилейно издание на Balkan Business Awards, съобщават организаторите на форума от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS.
Церемонията ще се състои на 07.05.2024 г. в 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Водещият български производител на твърдосплавни режещи инструменти  е партньор на швейцарско-българската програма за дуално обучение на гимназисти ДОМИНО. Програмата предлага на своите машинни техници швейцарския модел на дуално образование – съчетание на обучение и работа в реална работна среда.

UMT разполага със съвременна производствена база в Казанлък, България. Компанията е специализирана в производството на твърдосплавни режещи инструменти и използва най-ново поколение CNC шлифовъчни машини и оборудване за постигане на най-високо качество на продуктите.
Дейността на компанията включва не само производство и продажба на продукти, но и представителство на други международни производители. Както и предлагането на най-иновативни и ефективни технологични решения за нуждите на всеки краен потребител.

Партньорите на събитието, изготвили за поредна година безупречната селекция за наградите, са: ЗОНТА Клуб София, Българската Търговско-Промишлена Палата, Асоциацията на Индустриалния Капитал, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Турската Търговско-Индустриална Камара, Българо-Македонската Търговска Палата, Българо-Китайската Търговско Промишлена Палата, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество и др.

Източник: dartsnews.bg

Още новини