Начало Новини Актуално Дон Корлеоне е новата марка цигари на старозагорската фабрика

Дон Корлеоне е новата марка цигари на старозагорската фабрика

Актуално

Нова марка цигари Дон Корлеоне пусна преди няколко дни Слънце Стара Загора Табак, съобщи за медията ни директорът на дружеството Стефан Славов. Те се продават на цена от 4.60 лв. кутията. Към настоящия момент новите цигари се предлагат в магазините на големите градове - София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, а скоро ще могат да се купят и в цялата страна, уточни директорът.

Те ще се предлагат в 3 разновидности на опаковката - white, black и bordeaux (бяло, черно и тъмночервено), пише вестник Старозагорски новини.

Идеята за такава марка цигари не е нова. Клиенти на фирмата продават пури Дон Корлеоне от 3 години и имаха идея да разширят гамата си на производство и с цигари със същото име. Ние им помогнахме да ги направят, защото имаме дългогодишен опит в тази област, коментира Стефан Славов.
95% от производството на 100-годишната старозагорска цигарена фабрика сега е за износ. Новата марка Дон Корлеоне също ще е експортно ориентирана. От следващия месец започваме да ги изнасяме. Вече имаме сключени предварителни договори с клиенти от Европа и Азия, каза директорът на Слънце Tабак, но не пожела да уточни кои са те.

Още новини