Начало Новини Актуално Долф Лундгрен купува имоти в София и по Черноморието

Долф Лундгрен купува имоти в София и по Черноморието

Актуално

Актьорът Долф Лундгрен реши да си напазарува имоти на кило у нас, привлечен от атрактивните цени по време на финансовата криза. Звездата се обзаведе с апартамент в закрит комплекс в столичния квартал "Борово", твърди столичната клюка. Жилището взел, за да е близо до фитнес центъра, който посещава. На това място спортува и Жан-Клод ван Дам, когато идва у нас.

За него също се твърди, че си е купил наблизо апартамент на два етажа.
От миналата година Долф Лундгрен бил решил да се обзаведе с няколко имота у нас, категорични са запознати със звездите дела. За съветник той използвал специалиста по бойни изкуства Слави Славов. Той му е треньор, когато шведският екшън герой пристига в София. Лундгрен искал от Славов подробно да разучи кое как върви и да му подбере няколко оферти. За целта Славов си заплюл да отиде на изложението V.I.P. Property Exhibition, което ще се проведе на 28 и 29 ноември в зала "Флори-монт Експо-София", където ще състави списък за звездата. Според мълвата в столицата Лундгрен се бил спрял и върху два апартамента по Черноморието. Единият бил близо до Албена, в село Рогачево, а другият - в Слънчев бряг, пише вестник Телеграф.

Руснаците са от най-активните купувачи на български имоти в последните години. Филип Кирко-ров се обзаведе с дом с панорамен изглед към Черно море. Михаил Боярски, известен у нас с ролята на Д'Артанян, последва примера му. Но той взе апартамент за дъщеря си. От другите знаменитости на Холивуд пък усилено в последно време се говори, че Мики Рурк искал да провери дали може да инвестира в български имоти.

Още новини