Начало Новини Актуално Дни на отворените врати в предприятията с цел професионално ориентиране - 19-25.11.2018

Дни на отворените врати в предприятията с цел професионално ориентиране - 19-25.11.2018

Актуално
1dov 2018В периода 19 - 25 ноември 2018 г., Министерството на образованието и науката организира Дни на отворените врати в предприятия в България. Целта на инициативата, която е в рамките на третата Европейска седмица на професионалните умения е да се популяризира и повиши привлекателността на професионалното образование и обучение сред младите хора, в т. число дуалното обучение и да се подкрепи партньорството между бизнеса и професионалните гимназии.
В Област Стара Загора събитието се провежда в партньорство между Регионалното управление на образованието, Областен управител, общинските администрации,Търговско-промишлена палата - Стара Загора и другите регионални работодателски организации. 
Каним фирмите, желаещи да се включат в инициативата, до 11 ноември 2018 г. да попълнят и върнат с обратен имейл приложената регистрационна форма, за да може да се създаде необходимата организация за посещение при тях на заинтересованите деца и родители. Разчитаме на медиите за популяризиране на проявата. 
Само с активни и координирани действия от всички заинтересовани страни бихме могли да си помогнем при решаването на проблема с човешките ресурси.   

 

За контакти - Светлин Стефанов - 0886 194428.

 

 

Още новини