Начало Новини Актуално Дни на отворените врати в предприятия в България

Дни на отворените врати в предприятия в България

Актуално

Дни на отворените врати в предприятия в БългарияВ периода 28 - 31 октомври 2019 г., Министерството на образованието и науката организира Дни на отворените врати в предприятия в България. Целта на инициативата, която е в рамките на четвъртата Европейска седмица на професионалните умения е да се популяризира и повиши привлекателността на професионалното образование и обучение сред младите хора, в т. число дуалното обучение и да се подкрепи партньорството между бизнеса и професионалните гимназии.

В Област Стара Загора събитието се провежда в партньорство между Регионалното управление на образованието, Областен управител, общинските администрации, Търговско-промишлена палата - Стара Загора и другите регионални работодателски организации.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора кани фирмите, желаещи да се включат в инициативата, до 18 октомври 2019 г. да попълнят и изпратят на имейл office@chambersz.com регистрационна форма, за да може да се създаде необходимата организация за посещение при тях на заинтересованите деца и родители. Разчитаме на медиите за популяризиране на проявата.

Само с активни и координирани действия от всички заинтересовани страни бихме могли да си помогнем при решаването на проблема с човешките ресурси.

Още новини