Начало Новини Актуално Джакпотът оцеля, мина 3 млн. лв.

Джакпотът оцеля, мина 3 млн. лв.

Актуално

3 053 000 лева се очаква да стане джакпотът във второ теглене на играта 6/49 на Българския спортен тотализатор. Така започва 5-та седмица, в която рекордната за 2010 г. сума на Спорт тото продължава да се трупа. Печелившата комбинация във второ теглене в 42 тираж на играта 6/49 беше 2, 32, 36, 39, 42, 49. Тя не бе попълнена в нито един от 549 719-те фиша, подадени за участие в играта.

София беше градът с най-много подадени фишове – над 200 000. Тук беше пуснат и фишът със рекордната за този тираж стойност от 1716 лева. Продължава да нараства джакпотът и в още една от игрите на Спорт тото. Близо 600 000 ще бъде джакпотът този четвъртък в 6/42, съобщиха от пресцентъра на Българския спортен тотализатор.
Играчите не се колебаят за коя игра да пуснат фиш. Ловците на големи джакпоти участват във всички игри на БСТ. Залозите са достъпни, а печалбите изключително атрактивни, това коментират служителите в тото пунктовете.
Служителите на БСТ в пограничните райони пък забелязват значително раздвижване от страна на чуждестранните играчи. Румънци, сърби и македонци са привлечени от възможностите за големи печалби. Най-активни сред чуждестранните участници в игрите обаче се оказват гъците. Специалистите обясняват това с нестабилната икономическа обстановка в страната им. Така южните ни съседи се опитват да си гарантират добро бъдеще в несигурни времена.

 

Още новини