Начало Новини Актуално Делегация на БТПП ще се срещне в Брюксел с новоизбраните евродепутати

Делегация на БТПП ще се срещне в Брюксел с новоизбраните евродепутати

Актуално

Асоциацията на европейските търговско-промишлени палати – Европалати, съвместно с националните палати, които членуват в нея, сред които е и БТПП, подготвя среща на ТПП с новоизбраните членове на Европейския парламент на 14 октомври 2009 г. в Европейския парламент в Брюксел.

Българската търговско-промишлена палата ще участва в срещата с делегация, включваща представители на Регионалните търговско-промишлени палати и на бизнеса, с цел да се установят преки връзки между членовете на БТПП и новите депутати в Европейския парламент. Срещата е добра възможност за демонстриране силата и обединеността на мрежата от европейски търговски палати като уникален посредник между  политиката и бизнеса, съобщиха от пресцентъра на БТПП.
В рамките на срещата ще се проведе 90-минутен дебат между представители на ТПП и лидерите на 5-те основни политически групи в ЕП, и прием, по време на който всяка национална ТПП ще може да представи на свой щанд информационни и рекламни материали, своята мрежа, традиционни храни и напитки. На информационния щанд на БТПП ще бъдат представени български вина, рекламни брошури и материали.
В събитието ще вземат участие и национални и европейски медии.

 

Още новини